www.yemekteyiz.gen.tr
MALZEMELER
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
1 kahve fincanı pudra şekeri
2 su bardağı hindistan cevizi
1 paket yuvarlak yulaflı bisküvi
Renkli süslemeler
YAPILIŞI
Bir kaba bir paket krem şantiyi boşaltın ve sütü de ekleyin. Kaşık yardımıyla kovu kıvama gelene kadar iyice karıştırın. Daha sonra pudra şekerini döküp karıştırmaya devam edin. En son olarak hindistan cevizini de ekleyip bir süre daha karıştırın. Karışımı 30 dakika kadar buzdolabının buzluk bölümünde bekletin.
Yulaflı bisküvileri servis yapacağınız tabağa dizin.
30 dakika sonra buzdolabından aldığınız krem şanti karışımı mandalina büyüklüğünde parçalar koparın ve yuvarlayın. Yuvarlakları elinizle alt üstlü olarak hafif bastırın ve her bir parçayı bisküvilerin üzerine yerleştirin. Bitene kadar aynı işlemi uygulayın.
En son olarak üzerlerine renkli şekerlemeleri bolca dökün. 1-2 saat buzdolabında bekleyin. Servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder