www.yemekteyiz.gen.tr/kiymali-kasarli-ekmekler/
MALZEMELER
4 adet hamburger ekmeği
250 gram kıyma
1 adet soğan
250 gram kaşar peyniri
Sıvıyağ
Tuz
YAPILIŞI
Soğanları
küçük küçük doğrayın. Ateşte sıvıyağ ve bir tutam tuz atarak biraz
kavurduktan sonra üzerine kıymayı ekleyerek kavurmaya devam edin.
Kavurma işlemi bittikten sonra ateşten alın.
Hamburger
ekmeklerinin her birini ikiye bölün. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın
tepsisine hepsini dizin. Dizdiğiniz ekmeklerin içine dilim
dilim doğradığınız kaşarlardan birer dilim koyun. Daha sonra üzerine
kavurduğunuz kıymadan her birine kaşık yardımıyla bir miktar koyun.
Tekrar üzerine birer dilim kaşar peyniri koyun.
Daha
önce ısıttığınız fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin. Servis yapın.
Dilerseniz üzerini kırmızı pul biber ile de süsleyebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder