MALZEMELER:
6 parça fileto balık
1,5 su bardağı amerikan pirinci
2 adet soğan
Bir miktar haşlanmış pazı yaprağı içi
Yarım kahve fincanı soya yağı
1 kahve fincanı fıstık
1 kahve fincanı kuş üzümü
Karabiber
Yenibahar
Tuz
YAPILIŞI:
Soğanları yağda kavurun. Pirinci haşlayın.
Soğana kuş üzümü, fıstık ve haşlanmış pirinci ekleyin.
Daha sonra fileto balıkları tuzlayın. Üzerine pazı ve hazırladığınız karışımdan koyup rulo şeklinde sarın. Diğer balıklara aynı işlemi uygulayın.
Cam pişirme kabını yağlayın ve balıkları bu kaba yerleştirin.
Üzerine un, kırmızıbiber ve tuz serpin. Fırında pişirin. Servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder