MALZEMELER:
Yarım paket fırın makarna
1 çay bardağı kadar sıvı yağ
6 su bardağı su
1 Su bardağı süt
3 adet yumurta
1 su bardağı beyaz peynir rendesi
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
Karabiber
Tuz
YAPILIŞI:
Makarnalara tuz ekleyerek 20 dakika kadar haşlayıp süzün. İçine 1 çorba kaşığı sıvı yağ katın ve yapışmaması için karıştırın.
Diğer yandan ayrı bir kapta yumurtaları, beyaz peyniri, sıvı yağını ve sütü karıştırın. Bu karışıma makarnaları ekleyin.
Kare şeklindeki bir borcam tepsiyi margarin ile yağlayın. Makarnalı karışımı tepsiye boşaltın. Üzerine kaşar peyniri rendesini serpin.
Önceden ısıttığınız fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Karabiber serpin. Servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder